5020 – B 5 gun Alb – Monte

Serbia –  Macedonia – Albania – Montenegro – Bosnia and Herzegovina

Gun 1

ISTANBUL – TIRAN

Istanbul dan 15.30 pegasus ile Tiran a ucuyoruz. Yaklasik 1 saatlik ucus sonrasi Tiran Renas havalimanina variyoruz. Tiran sehir merkezine hareket ediyoruz. Burada Ethem Bey Camii, Tarihi Saat Kulesi, Ulusal Müze, Opera ve Bale Binası, Parlamento ve Başbakanlık Binaları, Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Rahibe Teresa Heykeli, Enver Hoca’nın eski anıt mezarı ve İskender Bey Meydanı göreceğimiz yerler.

Gun 2

TIRAN – BERAT – TIRAN

Isteyen misafirlerimiz icin BERAT turumuz var.. Berat Balkanlarin AMASYA si veya Kucuk SAFRANBOLU da diyebiliriz. 2008 yilinda eski sehir UNESCO tarafindan korumaya alinmistir. Berati Arnavutcada Beyaz Burada Berat kalesi – II. Beyazid Camii – Halveti Tekkesi – Etnograf ya ve Iconic muzesi – Gorica koprusu – Holly Trinity Church ( Kisha Shen Triadha ) – Agios Demetrius orthodox church – Kayalara insa edilmis Aziz Michael kilisesi- Bekarlar Camii. Cobo Sarap evinde sarap tadimi.

Gun 3

TIRAN – PODGORICA

Skodra dogru yola cikiyoruz. Burada Rozafa Kalesini ziyaret ediyoruz. Gol kenarinda soluklandiktan sonra Karadag a dogru yola cikiyoruz. Baskent Podgarica da konaklama. Otelimize geciyor aksam yemegimizi yedikten sonra serbest zaman.

Gun 4

PODGARICA – BUDVA- KOTOR – PODGORICA

Sabah Ilk duragimiz Balkanlar daki Niagara selalesi. Burasi baskente 5 km uzaklikta. Daha sonra zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur’lu bir multi milyardere satılması ile günümüzde restorasyon çalışmaları ile turizme kazandırılma aşamasında olan muhteşem St Stefan’ı panoramik olarak tepeden görebileceğiniz bir mola sonrasında durağımız muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile Balkanlar’ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Ardından Karadağ’ da son durağımız önemli tarih ve doğa cenneti ve turistik cazibe merkezi durumunda bulunan Kotor. Burada Stari Grad’da (Eski Şehir-Kale) yürüyerek yapacağımız turda bu şirin beldeyi tanıyacaksınız. Turumuzun bitimi ile birlikte otelimize transfer.

Gun 5

PODGORICA – ISTANBUL

Kahvalti ve Havalimanina transfer.

Bu turla ilgileniyor musunuz?
Bizimle iletişime geçin
 .