5015 – B 4 gun Tiran

Arnavutluk

Gun 1

Istanbul – Tiran

Istanbul dan 15.30 pegasus ile Tiran a ucuyoruz. Yaklasik 1 saatlik ucus sonrasi Tiran Renas havalimanina variyoruz. Tiran sehir merkezine hareket ediyoruz. Burada Ethem Bey Camii, Tarihi Saat Kulesi, Ulusal Müze, Opera ve Bale Binası, Parlamento ve Başbakanlık Binaları, Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Rahibe Teresa Heykeli, Enver Hoca’nın eski anıt mezarı ve İskender Bey Meydanı göreceğimiz yerler.

Gun 2

Tiran ( Berat Sehir turu )

Isteyen misafirlerimiz icin BERAT turumuz var.. Berat Balkanlarin AMASYA si veya Kucuk SAFRANBOLU da diyebiliriz. 2008 yilinda eski sehir UNESCO tarafindan korumaya alinmistir. Berati Arnavutcada Beyaz Burada Berat kalesi – II. Beyazid Camii – Halveti Tekkesi – Etnograf ya ve Iconic muzesi – Gorica koprusu – Holly Trinity Church ( Kisha Shen Triadha ) – Agios Demetrius orthodox church – Kayalara insa edilmis Aziz Michael kilisesi- Bekarlar Camii. Cobo Sarap evinde sarap tadimi.

Gun 3

Tiran ( Durres – Golem )

Isteyen misafirlerimiz icin YAZ boyunca Durres veya Golem de deniz girmeye gidiyoruz. Golem ve Durres de plajlarin eni yaklasik 30 metre .. Tavsiyemiz burada ki guzel plajlarin ve Adriyatik in keyfini cikarmaniz.

Gun 4

Tiran – Istanbul

Sabah Kahvalti sonrasi Havalimanina hareket.

Bu turla ilgileniyor musunuz?
Bizimle iletişime geçin
 .